3 - DušaCup 2007 04.08.2007
- DUŠACUP 04.08.2007
Pro mě hlavní akcí celé sezóny byl na Horním Bousově pořádaný DušaCup, kdy se jednalo o netradiční oslavu mých 25tých narozenin. Při tomto setkání koní a lidí jsem s Gerou již byl členem Hornobousovské stáje. Na DušaCupu byly vypsány čtyři westernové soutěže. Původně jsem se chtěl účastnit všechno soutěží, ale po malém rodeu v první soutěži v trailu jsem uznal, že lepší bude zajišťovat průběh dalších soutěží jako pořadatel, proto jsem se dalších soutěží s Gerou nezúčastnil. Nicméně já a Gera jsme v konkurecni 24 dvojic vybojovali opět 19té místo. Na zapůjčeném koni Natala jsem se ještě v přestrojení za indiána účastnil soutěže barrel race, kde jsme rovněž na szupně vítězů nedosáhli, ale pro přítomné diváky jsme byli milým zpestřením. Za převlek indiána na Natale jsem si vysloužil pohár pro nejzajímavější dvojci.
Fotky:
slavnostní zahájení
Lenka Kněžická - Natala
já - Gera
Martina Dubická - Carolína
Alena Marešová - Žuchaj
opět póza ze slavnostního zahájení
Gera byla živá ještě před trailem
začátek trailu - krokem přes kavalety
u sudu se mělo zastavit a vzít balíček, to se Geře moc nelíbilo
no a jak se jí to nelíbilo je nejlíp vidět tady :-)
naštěstí jsem to useděl, sice za použití síli, ale Gera se nachvíli uklidnila
sice už nevyhazovala, ale temperament je stále vidět
u konce trailu, mám úsměv na rtech, protože sice výsledek nic-moc, ale v sedle jsem se udržel a diváci se pobavili
a to už jsou rychlostky, na Natale (Bobinka), jako indián, na boso se jezdí celkem dobře
otočka kolem sudu
a úprkem do cíle